Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 
25.02.14 19:00 Alder: 7 år

2014, Indkaldelse, Ordinær generalforsamling. Materiale er klar

Af: Claus Engelsen, HCL 61 og Søren Borch, Bgg50

Tid: Tirsdag d. 25. febr. 2014 kl 19.30.

Sted: Auditoriet i bygning 75 paa Svanemøllens Kaserne.

Indkaldelsesmaterialet

Indkaldelse, inkl. dagsorden, budget, regnskab, årsberetning og forslag er uddelt i papirform til hvert hus i god tid iht. vedtægternes tidsfrist.

Hvis du vil have en ekstra indkaldelse til generalforsamlingen, kan du få 1) en papirversion hos Kildens redaktør Lise, Bgg 50 og 2) en e-version i pdf-format her.

Tre bestyrelsesmedlemmer er på valg

Har du lyst, eller kender du nogen, der har lyst og evner til at indgå i bestyrelsen, så henvend dig til bestyrelsen for at høre nærmere om, hvad det går ud på. Husk, det er ikke kun arbejde at være i bestyrelsen, det er også en unik mulighed for at lære kvarteret og beboerne at kende.

Baggrundsmateriale

Foreningens vedtægter, referater fra tidligere generalforsamlinger mm. kan læses på www.strandvejskvarteret.dk/288/.  

Vejviser:

Generalforsamlingen finder sted i det store auditorium i Bygning 75, Svanemøllens Kaserne, Ryvangs Allé 1, 2100 København Ø.

For GPS-brugere er koordinaterne 55 deg. 43 min 11.31 sec N 12 deg 34 min 16.59 sec E (ifølge Google Earth).

Adgang til kasernen er vanskelig pga arbejde på Nordhavnsforbindelsen. For at komme til broen ind til Kasernen kan fodgængere tage den nordøstlige side af Ryvangs Allé, gå udenom byggepladsen mod uret og følge de smalle stier på venstre side af Svanemøllevej ved siden af en bunker. Kørende kan følge Strandvejen, dreje til venstre ad Vangehusvej, og dreje til venstre igen, når man kommer til Ryvangs Allé.

Bygningen 75 ligger på vejen langs jernbanen ca. 300 m NNØ for Kasernens hovedindgang ved broen over jernbanen. Der er parkeringsmuligheder umiddelbart før indgangen til bygningen.


Kommentarer

Ingen kommentarer til denne nyhed
Fandt ingen kommentarer

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk