Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 
31.10.13 14:32 Alder: 7 år

YouSee indfører Tv med Bland Selv – i starten af 2014

Af: webadministrator

Nyhedsservicebrev fra YouSee 31.10.2013:

YouSee indfører Tv med Bland Selv – i starten af 2014

Midt i september kunne vi fortælle nyheden om, at vi hos YouSee, som den første bredbåndsudbyder har givet vores kunder mulighed for selv at blande fordelingen mellem up- og downloadhastighed. Nu kan vi med stor glæde præsentere endnu et banebrydende koncept: Tv med Bland Selv. Konceptet betyder, at kunderne helt frit kan bestemme hvilke kanaler, de vil have i deres Mellem- og Fuldpakke.
I starten af 2014 bliver det muligt at gøre brug af det nye Tv med Bland Selv koncept. Læs Opens external link in new windowpressemeddelelse om Tv med Bland Selv

Fakta om Tv med Bland Selv

  • Tv med Bland Selv betyder, at man selv bestemmer hvilke kanaler, man vil have i sin Mellem- og Fuldpakke. Her får man henholdsvis 10 og 34 kanaler, man kan skifte og over 100 kanaler at vælge imellem.
  • Tv med Bland Selv er et krypteret produkt, som kræver et programkort samt kortlæser. Det betyder, at hvert fjernsyn skal have et programkort fra YouSee for at åbne for kanalerne. Kanalerne i Grundpakken er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn.
  • Som kunde kan man udskifte sine kanaler hver måned. Det gøres via yousee.dk, hvor man logger ind og udskifter sine kanaler. Hvis det gøres senest den 20. i måneden, virker de nye kanaler fra den 1. i den følgende måned.

Kommentar fra webadministratoren:

Det gælder ikke Grundpakken :-(

Så vidt vi kan gennemskue på Strandvejskvarterets website, så gælder ordningen (foreløbig?) kun for de udvidede pakker.

På Grundpakken kan man dog på tilsvarende vis, med et programkort samt en kortlæser, tilkøbe ekstrakanaler for relativt få penge. Og hvis man kun vil have fx nogle ekstra udenlandske kanaler, så er det billigere end at tage Mellempakken.


Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 1 af 1

Anders Olson Højdevej 9, 1.th

info@tv-pakke.dk

 
Tuesday, 04-03-14 19:02
Korrekt - det gælder kun mellem og fuldpakke - Jeg har listet alle kanalerne her: http://www.tv-pakke.dk/475/hvilke-100-tv-kanaler-kan-jeg-vaelge-med-yousee-bland-selv/

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk