Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 
02.12.15 14:10 Alder: 5 år

En tredje affaldsbeholder i haven i 2015, og yderligere frivillige spande

Af: Benditte Skyhøj Olsen og Søren Borch

Kommunen har i en folder ultimo dec 2014 orienteret alle husejere om, at vi i løbet af 2015 får en affaldsbeholder til Metal/hård plast. I forvejen har vi spande til Husholdningsaffald og Papir.

Hvordan det konkret skal gennemføres, er ikke endeligt afklaret. Kommunen er åben over for forskellige modeller, og det betyder, at  beslutningen indtil videre (ultimo 2015) ikke er helt implementeret.

Obligatorisk pr ultimo 2015 for os er Husholdningsaffald (1 uge, stor/lille), Plast/metal (8 uger, stor) og Papir (8 uger, stor/lille).
Frivillig er Bio (2 uger, lille), Pap (8 uger, stor), Glas (hentes efter ønske, størrelse?), Haveaffald (9 gange/år, størrelse?).
Ekstra beholdere ud over spanden til husholdningsaffald er gratis.

Emnet blev debateret på generalforsamlingen den 24. februar 2015. Se bestyrelsens og udvalgets foreløbige overvejelser og dybere information via menuen "Din forening" / "Husejerforening og GF" eller gå direkte til Årsberetningen og læse side 6-8, afsnit IV.


Denne artikel er tilrettet med ny viden 2/12-2015 af Søren Borch. Artiklen blev oprettet 30/1-2015.


Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 1 af 1

Webadministrator Strandvejskvarteret

hjemmeside@strandvejskvarteret.dk

 
Sunday, 01-03-15 11:02
Forslag:
Vi går sammen, 4 og 4 huse, om at dele beholdere til de genanvendelige affaldsordninger (papir, hård plast/metal, bio og pap).
Alle beholder deres obligatoriske dagrenovationsbeholder – og de 4 beholdere til genanvendelige affaldsordninger fordeles på 4 forskellige huse.
Det kan ikke lade sig gøre at deles om dagrenovationsbeholdere, men Københavns kommune ser positivt på denne løsning – og vil se på mulighederne for at få den etableret.
Dette princip kan evt. udelukkende gøres på de 2 frivillige ordninger.
Centralisering er også en mulighed.
[Klippet fra Årsberetningen]

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk