Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 
07.10.20 00:00 Alder: 112 dage

Vinteråbne. Tænd for varmen efter sommeren ca 1. okt. Spar stadig energi.

Af: Søren Borch, Energigruppen

Tiden nærmer sig for at åbne for fjernvarmeanlægget i kælderen. Men der er fortsat penge at spare på varmeregningen ved at følge nogle simple og gode råd. Hvis du skal have hjælp fra en VVSer, er det på tide at aktivere det.

"Med lidt ekstra omtanke kan en almindelig familie spare op mod 2.000 kroner på en fyringssæson uden at bruge så meget som en øre ekstra på det. Og samtidig kan du få en grønnere samvittighed, for med korrekt brug af din fjernvarmeinstallation kan du også spare miljøet for op mod et halvt ton CO2," forklarer Jimmi Eiberg Jensen, der er projektleder hos HOFOR.

Hvis det pludselig igen bliver varmt udenfor, så kan du 'sommerlukke' på 30 sekunder. Og når det så atter bliver koldt, kan du på 30 sekunder tænde i kælderen, og effekten har du rundt om i huset efter maksimalt en halv time.

Fra vores webside 'Dit hus'>'Energiråd' kan du læse om:

Husk, når foråret vender tilbage, at se vores vejledning til at sommerlukke.


Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 1 af 1

Jacob Mollerup Berggreensgade 14

jm@jacobmollerup.dk

 
Sunday, 22-09-19 13:11
Hej Søren,
Mange tak for al hjælpen. Producenterne skal have kritik for dårlig vejledning, men I retter flot op på det. Tak! Jeg har lige været igennem det hele for at finde en fejl (det var en blokeret UMP3-pumpe) - og en sag for Broernes antager jeg.
Mvh Jacob, BG14

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk