Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 
15.08.13 10:48 Alder: 7 år

Etage/lejlighed søges

Af: Ellise Kiersten Jensen

Jeg er en glad og omgængelig 34-årig kvinde med fast arbejde i Klima, Energi og Bygningsministeriet, på jagt efter en ny bolig. Har lige solgt min lejlighed på Frederiksberg og har fået kig på jeres hyggelige kvarter. Står du og skal sælge, leje en etage eller en hel bolig ud i kortere eller længere tid, så hiv fat i mig :-) Noget permanent er selvfølgelig at foretrække, men på kort sigt er jeg også interesseret i at fremleje - evt. møbleret frem til jul, hvis du skal udenlands en periode.


Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 2 af 2

Bente Pedersen Rolighedsvej 57

bentesmail@gmail.com

 
Thursday, 26-09-13 12:59
Hej Tine
Er din 1. sals lejligheden lejet ud? I så fald kan jeg måske være interesset. Er internettet Cloud internet eller almindelig bredbånd?
VH
Bente

Miles Heisesgade

tinemiles@gmail.com

 
Tuesday, 24-09-13 10:38
Hej Ellise, så dit opslag og da jeg lejer min 1. sal ud sender jeg lige lidt info. Hyggelig, selvstændig lejlighed på 48m2 til leje snarest i 2 år. Entré med god skabsplads, 1 stor gennemgående stue (oprindelig to værelser), nyere køkken samt toilet med brus. Lejligheden udlejes umøbleret, inkl. forbrug, kabel-TV, internet og mulighed for tøjvask kr. 7.000,-/md. Helst kvindelig lejer.

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk