Nyheder fra Strandvejskvarteret

14. august 2015

Jubilæumsbog for Byggeforeningens 150 år

Vores husejerforening har indkøbt et parti til halv pris, dvs. 125 kr/bog. Ca. 100 husejere har forudbestilt bogen via vores Facebook.
Hvis du endnu ikke har bestilt bogen, kan du bestille den ved at sende en mail til: bestyrelsen@strandvejskvarteret.dk senest den 27. august.
Læs detaljer om bogen mm på www.strandvejskvarteret.dk/102/article/1385/300/.

Loppemarked og sommerfest den 29. august

Foreningen afholder vores årlige loppemarked med sommerfest i Berggreensgade som sædvanligt, dvs sidste lørdag i august. Deltag og bidrag. Følg med på: www.strandvejskvarteret.dk/no_cache/nyhed/article/1336/277/.  

Fjernvarmemøde/-kursus for beboere, 15. september

Lige som de seneste år kommer Flemming Jensen fra HOFOR og fortæller og forklarer, hvordan vi indstiller vores fjernvarmeanlæg rigtigt, nu ca 1 måned før, vi skal tænde for varmen igen. Det er gratis. Se tid og sted og detaljer inkl. vejledning til gør-det-selv-folket på www.strandvejskvarteret.dk/no_cache/nyhed/article/1214/245/.
Meget gerne tilmelding senest 9. sept. til energigruppen(at)strandvejskvarteret.dk.

Vil du have hjælp til at energirenovere i dit hus?

Energigruppen har undersøgt, hvem man kan rådføre sig med om energiforhold, før man gennemfører forbedringer og ombygninger i sit hus. Se på www.strandvejskvarteret.dk/102/article/1293/75/. 
 

Få gennemtjekket dit fjernvarmeanlæg

Energigruppen har udviklet en fjernvarmeserviceaftale sammen med Broernes VVS ApS. Vi tror, at det er en god service. Læs mere om Broernes VVS's ordning på  www.strandvejskvarteret.dk/no_cache/nyhed/article/1326/20/ og om fjernvarmeservice generelt på www.strandvejskvarteret.dk/102/article/1328/75/.  
 

Sociale medier og #-hashtags

Hjemmesidens webadministrator overvejer, hvad der kan komme ud af at koble forskellige sociale medier til vores hjemmeside. Dine kommentarer er meget velkomne.  Se hvilke muligheder der overvejes pt på www.strandvejskvarteret.dk/no_cache/nyhed/article/1372/275/.

Kilden har deadline 5. september

Næste nummer af Kilden kommer i september. Du kan indsende bidrag frem til deadline den 5. september. Se tidligere numre og kontaktadresser for Kilden på www.strandvejskvarteret.dk/258/

 Kvarterets informationskilder

Websitet (Hjemmesiden), www.strandvejskvarteret.dk

Nyhedsbrevet, www.strandvejskvarteret.dk/tilmeld/

Facebook-gruppe, www.facebook.com/groups/20474956824/

Kilden, www.strandvejskvarteret.dk/258/. 

 
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Strandvejskvarterets nyhedsbrev. Hvis du ønsker at framelde dig, så gå til www.strandvejskvarteret.dk/tilmeld/. Vælg "...ændre din profil..." og oplys derefter den email-adresse, som skal frameldes.

Mange hilsner, Søren Borch, Webadministrator på www.strandvejskvarteret.dk