Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

 

Kære alle,

Nedenfor kan du finde lidt nyheder fra kvarteret. Husk også løbende at holde øje med vores hjemmeside, hvor du kan finde nyheder og informationer om stor set alt der har med vores dejlige kvarter at gøre.

  

YouSee / Kabel TV update

Som I kan læse på den seneste update på hjemmesiden, så har vi stadig ikke modtaget det endelige tilbud fra YouSee. Vi har været i kontakt med YouSee og de vil præsentere os dette tilbud på et møde mandag den 6. juni kl. 07.00.

Når vi har fået præsenteret dette og vurderet hvorvidt det kunne være en realistisk løsning, vil vi give yderligere information. Vi regner med et fornuftigt tilbud fra YouSee, hvorefter vi regner med at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 28. juni 2011. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Som tidligere beskrevet har YouSee allerede sidst i 2010 opsagt deres kabel TV aftale med kvarteret, sådan at vi ville være uden kabel TV signal per den 30. april 2011. Eftersom vi stadig venter på deres endelige tilbud, har de først forlænget slukningen af signalet til den 31. maj, og nu til den 31. juli 2011. Mere information følger, når vi har nyt.  Tryk her for for at læse den fulde update med historikken på hjemmesiden  

 

Østerbronx hitter globalt

Var du i tvivl om, at det mest trendy sted i Danmark er Østerbro? Læs en sjov artikel om hvorfor Østerbro er så hip - bl.a. kan du læse "For København er Østerbro hvad nabolaget Le Marais er for Paris, hvad Brera er for Milano og hvad Tribeca betyder for New York. Nemlig en urban og forkælet landsby, spækket med livsstilsbutikker og caféer, skræddersyet til et globalt orienteret segments behov." Tryk her

 

Sommerfest og Loppemarkedet

Vi er kun i juni, men bestyrelsen er allerede gået i gang med at forberede et af årets vigtigste og hyggeligste arrangementer i vores kvarter; nemlig dette års Loppemarkedet og Sommerfest.  

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 27. august 2011.

Denne dag afholdes vores hyggelige Loppemarkedet (starter kl. 14.00) og lige bagefter vores altid dejlige Sommerfest (kl. 18.30). Reserver dagen nu... mere info følger.

 

Graffiti - nej det er ikke kunst! 

Som I ved har vi hyret et anti-graffiti firma til at fjerne graffitien i vores kvarter. De startede med at fjerne al graffiti fredag morgen den 25. marts 2011. Der har derefter været nogle få tilfælde af graffiti, som alle med hård hånd er blevet fjernet med det samme. Dejligt at kunne leve i et super dejligt kvarter uden grim graffiti på alle husmure og vægge.

Hvis du ser nyt graffiti i kvarteret, så send en mail til Jakob Haals (jh@allremove.dk) fra firmaet AllRemove med præcis angivelse af gerningsstedet, så kommer de fluks og fjerne dette.

 

Storskrald

Sommeren er hastigt på vej, så nu er det tid til at få ordnet haven. Husk at det er let at slippe af med dit haveaffald - det skal blot stilles udenfor din have. Næste haveaffalds-afhentning er 16-06-2011. Husk du altid kan finde datoer for afhentning af storskrald og haveaffald på vores hjemmeside: Tryk her

 

Mangler du et sted hvor dine gæster kan overnatte?

Hvis du har gæster, men lige mangler lidt plads til at have dem overnattende, så find hjælp her: Tryk her

   


Husk også vores - efterhånden populære - Køb - Salg - Bytte sektion. Står du og skal leje et værelse eller et hus ud, har du et skab du vil sælge eller søger du hjælp til rengøring, så kig her: 

• Køb - Salg - Bytte

 

Hilsner

Bestyrelsen / Claus Smiley

claus@soelje.dk