Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

YouSee update

 

Kære alle,

 

Kabler og bokse

På den ekstraordinære generalforsamling den 30. august besluttede generalforsamlingens deltagere (med 128 stemmer for og 22 stemmer imod), at forlænge vores Kabel TV aftale med YouSee i yderligere 6 år.

I den forbindelse investerer YouSee 2,5 mio kr. og vi 375.000 kr. i nye kabler og kabel bokse i kvarteret. 

Den opgraduering af kabler og bokse starter her i sen-efteråret. Det første opstartsmøde mellem bestyrelsen, YouSee og Dansk Kabel TV (som laver selve gravearbejdet) er sat til fredag den 28. oktober kl. 8.00. På dette møde skal vi diskutere hvordan selve arbejdet skal planlægges, kommunikeres og hvornår hvad går i gang.

 

Praktisk omkring spørgsmål til YouSee signal, kabel tv pakker, m.v.

Bestyrelsen modtager et stigende antal henvendelser omkring YouSee. Mange af disse henvendelser er helt relevante.

Vi modtager dog også en række spørgsmål, som vi ikke er i stand til at svare på, men hvor den enkelte husstand skal have fat i YouSee. Det drejer sig f.eks. om problemer med signalet eller skift af kabel tv pakker (fx fra en grundpakke til en mellempakke).

Vi har i bestyrelsen ikke noget at gøre med driften af YouSee - oplever du derfor problemer med signalet, manglende kanaler, har spørgsmål til din YouSee regning, eller vil skifte programpakke, så skal du kontakte YouSee selv. Du kan finde relevat kontaktnfo her: http://yousee.dk/Kontakt/Kontakt.aspx 

  

YouSee Blad - Indblik

YouSee udgiver et blad for alle deres kabel TV antenneforeninger. Dette sendes kun frem i et eksemplar i papirformat, men det kan læses på YouSees hjemmeside. Her kan man følge med i ændringerne af sine kanaler, nye tiltag, m.v. Det er absolut værd at læse, hvis man ønsker at følge med i hvad der sker på kabel tv området.

Du kan læse det her: TRYK HER 

 

YouSee Update på vores hjemmeside

Du kan altid finde de sidste updates omkring YouSee ved at besøge vores hjemmeside www.strandvejskvarteret.dk - her kan du i menuen til venstre under genveje finde et link til den side hvor vi løbende har opdateret informationer.

Du kan også finde den her: TRYK HER

 

Med venlig hilsen

- og på vegne af bestyrelsen

Claus 

 

Flere andre nyheder - besøg www.strandvejskvarteret.dk