Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

 

Skybrud i kvarteret

  

Kære alle,

I lørdags, den 1. juli 2011, blev vi ramt af det værste skybrud i kvarterets historie. Samtlige husejere har - andet har vi ikke hørt – haft vand i kælderen.

Enkelte er med dette blevet tilskyndet til endelig at få ryddet grundigt op og få smidt ud, mens endnu flere er blevet hårdt ramt og har fået ødelagt møbler eller minder i form af fotos mv.

Bestyrelsen har ikke mulighed for at hjælpe den enkelte husejer med praktiske forhold, men må henvise til at hver enkelt husejer kontakter sit forsikringsselskab (og ja, vi ved godt, at det er svært at komme igennem).

Men vi vil gerne i øvrigt være så behjælpelige, som det er praktisk muligt og kan i den forbindelse komme med følgende praktiske oplysninger:

 

Kloakker

Ødelagte brønde og kloakker i haverne skal anmeldes til eget forsikringsselskab. Dette af to grunde:

• egne brønde og rør er omfattet af husejerens egen husforsikring

• husejerforeningens formue vil blive drænet voldsomt, hvis den skal dække i alle disse tilfælde

I velkomne til at kontakte Jan Væver på 2579 3333 eller jan.vaever@gmail.com hvis I har opklarende spørgsmål i forbindelse med anmeldelse af skader til forsikringsselskab.

 

Ødelagte ting

Ødelagte genstande kan køres på vores genbrugscentral i Borgervænget 29. Alternativt kan det stilles i haven eller på fortovet, da der (held i uheld) er storskraldsafhentning i næste uge, den 12. juli. Selv om vi som hovedregel først må stilles storskrald ud på fortovet op til selve afhentningsdagen, må vi vist her alle bære over med hinanden, for hos mange kan der snart ikke stå mere i forhaverne, når man også skal bruge pladsen til at tørre tæpper, tøj mv.

 

Lån af udstyr fra materielkælderen

Stige, brøndskovl mv. kan lånes i husejerforeningens materielkælder i Hornemansgade.

Nøgle afhentes hos Niels Ingvartsen, Hornemansgade 29, tlf. 3929 4218 eller mobil: 2036 2008. Vigtigt: Smid en seddel ind til Niels Ingvartsen om, hvad du har lånt.

OBS: Materielkælderen har også stået under vand, så tag gummistøvler på.

(NB: Fra sommer 2013 er kælderen flyttet. Se Kældergruppens side).

 

Held og lykke til alle og mange sommerhilsener fra bestyrelsen Smiley