Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

 

Kære alle,

 

Grøn messe om bolig og energi i dag på Østerbro

Lørdag den 9. april 2011 inviterer 2100.nu og samarbejdspartnere til stor grøn messe under navnet 'BO GODT - MED ENERGIEN I ORDEN!'. Mød Anders Lund Madsen, kom en tur i undergrunden, få undervisning i dit fjernvarmeanlæg og bliv opdateret på det nyeste inden for energi- og CO2-besparelser. For at sikre at energien er i orden, får du også 10% på Charlottehavens lækre brunch samt gratis smoothies. Tryk her for mere information

 

Storskrald

Foråret er hastigt på vej, så nu er det tid til årets første storskrald. På tirsdag den 12. april 2011 bliver der afhentet storskrald, PVC, træ, elektronik, pap, m.m.m. Så nu er det bare om at få ryddet op i kælderen og sat udenfor.

Husk du altid kan finde datoer for afhentning af storskrald og haveaffald på vores hjemmeside: Tryk her

 

Kontingent for 2011 til vores Husejerforening

Kontingentet for 2011 er nu sendt ud - desværre har der været lidt rod med teksten, så den gamle tekst fra en rykkerskrivelse fra 2010 stod på opkrævningen i stedet for den mere tidssvarende 2011 tekst. Er du forvirret kan du finde mere information her: Tryk her

  

Har du tegninger på kvistvinduer eller ved du hvordan man afsyrer en dør?

Der er fuld gang i renovering og istandsættelser i vores dejlige gamle kvarter. Derfor finder du tit forespørgsler på vores hjemmeside fra andre husejere som søger hjælp til dette og hint. Gå forbi hjemmesiden i ny og næ og se om du tilfældigvis kan hjælpe - næste gang er det måske dig som har behov for lidt hjælp:

Tegninger til tagkviste

Afsyring af døre

 

Graffiti - Nej tak!

Som I ved har vi over det sidste år oplevet en markant øget mængde af graffiti i vores kvarter. Mens kommunen forsætter med at diskutere hvad de skal gøre ved det, har vi i kvarteret besluttet at handle.

Ejerforeningen har derfor - som diskuteret på generalforsamlingen - hyret et anti-graffiti firma til at fjerne graffitien i vores kvarter. Tryk her for mere information

 

YouSee / Kabel TV

Som alle ved har vi brugt de sidste mange år på at vurdere / diskutere (både alene og med YouSee), hvorvidt vi stadig skulle have kabel TV via dem - det kan der læses meget mere om i bl.a. indkaldelsen til generalforsamlingen samt i referatet fra denne.

Som aftalt på generalforsamlingen gør bestyrelsen lige nu et sidste forsøg på at finde en løsning. Vi har derfor haft to møder med YouSee siden generalforsamlingen, hvor vi i fællesskab prøver at finde et fornuftigt kompromis.

Der arbejdes stadig med en løsning med en boks der opsættes foran de 48 gårde, mens der arbejdes på en fornuftig kabelføring i kabelbakker, som er pænere og markant billigere (for os) end den som YouSee startede ud med. Bl.a. arbejdes der på at en del af disse kabler graves ned i nogle af gårdene.

Samtidig har et par af kvarterets beboere set på muligheder for alternative løsninger, og bl.a. fået udarbejdet en spændende analyse fra et rådgiverfirma om hvilke muligheder man også kunne overveje.

Mere information følger, når vi har nyt.

 

Nyt nummer af Kilden er på gaden - og bestyrelsens ansvarsområder er opdateret

Alle i kvarteret skulle gerne have fået et nyt nummer af Kilden i deres postkasse - har du ikke fået dette, så kontakt formanden.

Derudover er der nu en opdateret liste over bestyrelsesmedlemmer, fordelingen af ansvarsområder samt liste over andre bidragsydere i kvarteret på vores hjemmeside. Tryk her for at se denne

 

  

Hilsner

Bestyrelsen / Claus Smiley

claus@soelje.dk