Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

 

Husk: Ekstraordinær generalforsamling på tirsdag den 30. august 2011

 

Kære alle,

Først et stort "tak for sidst" fra loppemarked og sommerfest i går. Det var forrygende at opleve at på trods af regn og blæst, så var der rigtig mange mennesker (faktisk flere hundrede børn og voksne) som deltog. Dejligt vi i kvarteret kan samles på denne dag med loppemarked, grill, band, dans og hygge - vi er mange som allerede glæder os til næste år, hvor DMI allerede nu lover sol!

 

Nå, men til det vigtige:

- Husk at vi i Strandvejskvarteret har en ekstraordinær generalforsamling på tirsdag den 30. august 2011 klokken 19.30 på Svanemøllens Kaserne.

- Både indkaldelse og materialet er blevet omdelt, og du kan også finde materialet på vores hjemmeside. Du kan finde et direkte link ved at trykke HER.

- Der er flere beboere, som har skrevet forskellige indlæg ang. YouSee på vores hjemmeside - de kan ligeledes læses ved at trykke HER.

- YouSee har netop offentliggjort deres nye satsning "Ekstrakanaler". Per den 3. oktober tilbyder YouSee deres nye produkt, som går ud på at man kan vælge enkelte kanaler til sin TV pakke. F.eks. hvis man har grundpakken, så kan man betale for f.eks. 4 ekstra kanaler, som man gerne vil have fra de andre pakker. Se YouSees materiale ved at trykke HER.

 

Som en yderligere information kan nævnes, at vi har aftalt med to repræsentanter fra YouSee, at de deltager på vores generalforsamling. Det var en opfordring vi fik på sidste generalforsamling, sådan at hvis der er spørgsmål direkte til YouSee eller hvis der er (tekniske) spørgsmål, som vi i bestyrelsen ikke kan svare på, så har vi YouSee til at svare på disse. Det skal dog siges, at YouSee ikke er inviteret med til at give et indlæg om deres produkt eller prøve at sælge dette - men kun er med i det tilfælde generalforsamlingen har spørgsmål til dem.

 

Og til sidst en opfordring til at videresende denne reminder mail eller sige til naboer, at de skal huske generalforsamlingen:

Generalforsamlingen skal beslutte, om vi fortsat skal have leveret bl.a. TV-signaler fra YouSee eller om der skal lukkes for vores fællesanlæg således, at hvert enkelt hus fra 1. september selv skal sørge for at have etableret egen antenne/signal.

Vi skal også tage stilling til, hvordan vi sikrer en skånsom opfyldelse af Postens nye krav om, at der skal sættes postkasser op direkte til gaden.

 

Vær med til at beslutte dette.

 

Vel mødt på tirsdag den 30. august.

 

Hilsner og på vegne af bestyrelsen

Claus

www.strandvejskvarteret.dk