Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk

 

Velkommen til Nyheder fra strandvejskvarteret.dk

 

Kære alle,

Så er det tid til frygt og terror... for de små og andre barnlige sjæle  Smiley

Søndag den 31. oktober 2010 er det Halloween og også i år er der i foreningsregi planlagt lidt (u)hygge... Det kan konstateres, at det er en begivenhed, som optager rigtigt mange af kvarterets børn, og også engagerer mange voksne. Det faktum gør, at det vil være naturligt at foreningen engagerer sig i det.

For at det kan realiseres, og for at de øvrige arrangementer også kan fortsætte, efterlyser vi lidt flere frivillige til at hjælpe med at deltage i både forberedelse og ikke mindst efterfølgende oprydning.

Derfor: Har du lyst til at deltage med lidt simpel planlægning, så kontakt meget gerne Lars. Han kan træffes i Niels W Gades Gade 44 eller på telefon 2613 2600 eller på email lars.bjerregaard(at)hotmail.com.

Den forløbige plan er at der søndag sidst på dagen vil blive opsat en grill et sted i kvarteret, sådan at børn og voksen efter en tur rundt i kvarteret kan få en pølse og brød.

Så tøv ikke - kontakt Lars og giv en hånd med at få planlagt et af vores allermest (u)hyggelige arrangementer for alle børnene (og voksne!).

Spørgsmål kan ligeledes stilles til Lars.

Mere information kommer snart...

Vel mødt til en scary søndag Smiley

 

 


Af andre nyheder på www.strandvejskvarteret.dk lige nu kan nævnes (klik på overskiften for at læse den): 

• Invitation til Nabo-til-Nabo dialogmøde

• Ny børnevenlig bistro er åbnet

• Rotter i vores baghaver

 


Husk også vores Køb - Salg - Bytte sektion. Står du og vil sælge eller leje et værelse, en etage eller et hus ud, så kig her - der er stor efterspørgsel efter vores huse:

• Køb - Salg - Bytte

 

Hilsner

Bestyrelsen / Claus Smiley

claus@soelje.dk