Nyheder fra Strandvejskvarteret

10. februar 2018  
 

 Generalforsamling 27. februar 2018

Den 27. februar 2018 har vi den årlige generalforsamling, hvor der er fem forslag til afstemning, herunder forslag om en ny aftale med YouSee.
Derudover er der valg til bestyrelsen. To bestyrelsesmedlemmer udtræder/genopstiller ikke, så i år er der så meget desto større grund til at melde sig som kandidat til bestyrelsen eller som suppleant til samme. Går du og overvejer at stille op, men ønsker at vide mere om opgaverne, er du velkommen til at kontakte en i bestyrelsen og høre mere.
Vi glæder os til at se så mange som muligt til generalforsamlingen.
Benditte Skyhøj Olsen, formand.
Se detaljerne i annonceringen på Din forening > Husejerforeningen og GF.
  

    TV-antenne-gruppen anbefaler fortsat youSee

TV-gruppen har konkluderet, at den bedste foreningsaftale for TV-forsyning og -antenne i kvarteret er at fortsætte med YouSee via de eksisterende coax-kabler med en ny aftale, der ikke længere binder husstandene til at betale for TV-grundpakken, samtidigt med at vi alle kan vælge andre YouSee-produkter med rabat med henvisning til foreningsaftalen.  Se TV-gruppens webside inklusiv artiklen med YouSees tilbud til os.
Der er tale om en "foreningsaftale". Den enkelte husstand vil fremover være helt fritstillet, og TV-gruppens forslag er hverken en anbefaling eller en binding for den enkelte husstand. 
   

   Vi får ikke nedgravede containere på torvet

Se affaldsgruppens anbefaling på gruppens webside, dels særtryk af artikel i Kildens decembernummer 2017, dels referat fra møde med kommunen om sagen. Kommunen kan ikke tillade nedgravning på torvet.
Gruppen kommer altså ikke med et dagsordensforslag til GF om at gå videre med nedgravede containere. Der kommer selvfølgelig en redegørelse om gruppens undersøgelser.
 

  Medredaktør til Kilden søges

Vil du være med til at fortælle historier om kvarteret?
Den nye redaktør af Kilden vil gerne have en medredaktør, som kan supplere med ideer og sparring. Læs mere på Kildens webside.
    Kvarterets informationskilder

Hjemmesiden (Websitet): www.strandvejskvarteret.dk

Nyhedsbreve: www.strandvejskvarteret.dk/tilmeld/

Facebook-gruppen: Du kan linke dertil via menuen til venstre på hjemmesiden 

Kilden: www.strandvejskvarteret.dk/258/ (næste deadline 4. marts 2018)

Kalender med arrangementer: www.strandvejskvarteret.dk/201/.  Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Strandvejskvarterets nyhedsbrev. Hvis du ønsker at framelde dig, så gå til www.strandvejskvarteret.dk/tilmeld/. Vælg "...ændre din profil..." og oplys derefter den email-adresse, som skal frameldes.

Mange hilsner, Søren Borch, Webadministrator på www.strandvejskvarteret.dk