Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk, 9. februar 2022

 

  Generalforsamling tirsdag den 22. februar

Husejerforeningens generalforsamling afholdes den 22/2 kl 19:30 i Charlottehaven, og indkaldelsen udkom den 7. februar i gadepostkassen, hjemmesiden og Facebook-gruppen. Der er fem indsendte forslag til beslutning, og de er vigtige for flere områder og for budgettet til næste år. Derudover er der de altid vigtige beslutninger om budget, som bl.a. afhænger af forslagenes vedtagelser eller ej, samt valg af bestyrelsesmedlemmer mm. Læs detaljerne på websiden for Husejerforeningen og GF.
Stil spørgsmål, besvar spørgsmål og bidrag i det hele taget før GF med en kvalificeret debat på vores Facebook-gruppe eller på hjemmesidens indkaldelse til GF.

 

  GF-referater er tilgængelige tilbage fra 1984

På hjemmesiden findes indkaldelser og referater fra generalforsamlinger helt tilbage fra 1984. Du kan år for år læse, hvad der blev besluttet på vores GF'er. Se Husejerforeningen og GF.

 

null  Kilden: Arkiv, søgning, historien, redaktørerne ...

Hurra! Langt om længe lykkedes det at få alle de gamle numre af Kilden helt tilbage fra starten i 1981 lagt på hjemmesiden.
Læs om de spændende resultater og om processen på Kildens webside.
Et yderligere positivt spinoff af denne scanning er, at husejerforenmingens GF'er er kommet på hjemmesiden helt tilbage til 1984.

 

Humlebys blad nabo

Man kan lære meget af de andre byggeforeningskvarterers blade. Her er Humlebys blad Nabo fra februar issuu.com/humlebyen/docs/2022-02_nabo. Denne gang med artikler om biler, affald, lokalplaner, torsdagsbar og krydderhaver.

 


Kvarterets informationskilder:

Hjemmesiden
Alle Nyhedsbreve 
Kilden 
Facebook-gruppen  

Vores sociale medier
Kalender med arrangementer.


Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Strandvejskvarterets nyhedsbrev.
Hvis du ikke kan læse denne mail tilfredsstillende, fx hvis links ikke fungerer, så kan du læse indholdet på Nyhedsbrevssiden.
Hvis du ønsker at framelde dig, så gå til Nyhedsbrevssiden og følg vejledningen. Hvis du vil ændre mailadresse, så frameld den gamle adresse og tilmeld den nye.


null
Mange hilsner, Søren, Gorm og Bente.
Webredaktionen
, hjemmeside@strandvejskvarteret.dk