Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk, 21. november 2023

 

null Fibernet. Aktuelt

Her finder du nyheder om Fibernet. Også et detaljeret referat af seneste snak med TDC Net's tekniker i fiberbilen 20/11-2023. Skal vi tilmelde os det ”gratis tilbud” nu eller vente til rammebetingelserne er ordentligt afklarede?
Arbejdsgruppen kan nok bruge en hjælpende hånd eller to. Fx en beboer med erfaring inden for et af felterne forhandling, fibernet, lokalplaner eller intern kommunikation. Det er vigtigt, at vi finder en fælles og professionel ramme for individuelle løsninger. Tidshorisont: Nu og op til 1 år frem.

 

null Vandforsyning

Det er et stort og vigtigt projekt for os at få lagt nye vandrør. Læs mere her. Spørg evt. gruppen, om de har behov for flere ressourcer. Tidshorisont 1-3 år?

 

null Ejendomsvurderinger

Der er på det seneste lavet nogle analyser og sendt et brev til vurderingsstyrelsen. Bestyrelsen foretager sig nu ikke mere ift. det spørgsmål. Se forskellige artikler her.

 

null Affaldsordningen

Affaldsgruppen har d. 14. november haft møde med den gode samarbejdspartner i kommunen om videreudvikling af vores fine ordning med affaldssortering, hvor blandt andet sortering af pap var på dagsordenen. Der kommer snart nyt her på Affaldsgruppens webside.

 

null Julemarked den 2. december kl. 13-17

Vores efterhånden traditionelle julemarked holdes i år den 2.december. Se mere her.

 

Forvarsling af generalforsamling 27. februar 2024

Send eventuelle forslag til beslutninger i god tid og senest den 24. januar. Måske skal det forberedes og debatteres over nogen tid. Mere om den kommende GF.

Nye bestyrelsesmedlemmer

Der afgår vedtægtsmæssigt tre bestyrelsesmedlemmer i 2024. Vi kan nok få brug for et par stykker, der kan indgå i eller følge med hos de grupper, som arbejder med Fibernet, Vandforsyning og Ejendomsvurderinger. Alle disse er store sager, som vi beboere har brug for at få håndteret professionelt i fællesskab.
Bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen og kan genvælges.

 

null Nyhedsbreve

Det er snart længe siden, at jeg sidst udsendte et nyhedsbrev. Jeg regnede med, at systemet 'Vores forening' ville overtage nyhedsfunktionen. Men foreningen opgav systemet, så nu genoptager jeg hjemmesidens nyhedsbreve. Se alle Nyhedsbreve her, hvor du også kan tilmelde eller framelde dig.
Det var faktisk så længe siden, at jeg i første omgang glemte at fjerne den sidste del af overskriften, nemlig "Kladde. Work in progress" fra nyhedsbrevet, da jeg sendte det ud. Ak ja.

 

Mange hilsner, Søren Borch, web-redaktør.

  


Kvarterets informationskilder

Hjemmesiden
Alle Nyhedsbreve 
Kilden (pt passiv)
Facebook-gruppen  

Vores sociale medier
Kalender med arrangementer.


Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Strandvejskvarterets nyhedsbrev.
Hvis du ikke kan læse denne mail tilfredsstillende, fx hvis links ikke fungerer, så kan du læse indholdet på Nyhedsbrevssiden.
Hvis du ønsker at framelde dig, så gå til Nyhedsbrevssiden og følg vejledningen. Hvis du vil ændre mailadresse, så frameld den gamle adresse og tilmeld den nye.


null
Mange hilsner, Søren, Gorm og Bente.
www.strandvejskvarteret.dk, hjemmeside@strandvejskvarteret.dk.