Nyheder fra Strandvejskvarteret.dk, 10. marts 2023

 

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 24. marts 2023

Forslaget om at indføre elektronisk kommunikation i Husejerforeningen blev vedtaget på den ordinære generalforsamling 1/3-2023. Men da det kræver en ændring af vedtægterne, skal forslaget behandles på en ekstraordinær generalforsamling, Bestyrelsen har derfor indkaldt til en sådan X-GF. Se indkaldelsen her.
  

   Officelt referat fra ordinær generalforsamling 1. marts 2023

Det officielle referat fra GF ligger nu på hjemmesiden. Se det her.
  

Resumé fra bestyrelsesmøde

Den nyvalgte bestyrelse har holdt konstituerende bestyrelsesmøde den 8. marts, hvor man har fordelt opgaverne samt besluttet detaljerne om indkaldelse til X-GF.
Se møderesume her, og se mere generelt på bestyrelsens webside.
  

null Solcellegruppen. En ny arbejdsgruppe.

På GF den 1/3-2023 oprettedes en solcellegruppe med bl.a. Michael Zedeler. Man kan melde sig hos ham, hvis man vil deltage i gruppens arbejde om at undersøge muligheden for solceller på vores tage: michael@zedeler.dk eller 7025 1999. Man kan læse en gammel analyse om bæredygtig energi mm fra et særnummer af Kilden i 2005.
  

null Tilmeld din emailadresse til foreningssystemet.

Husk at tilmelde dit hus med din emailadresse. Man mangler stadig ca en tredjedel af husene til det nye foreningssystem. Se mere om foreningssystemet i artiklen "Elektronisk kommunikation med Husejerforeningen", og her om tilmelding af husets primære mailadresse i afsnittet "Hvordan indmelder du dig?".
 

null Status fra Affaldsgruppen

Samarbejdet med kommunen er godt, og det er derfor vi kan nøjes med to affaldsspande hver. Husk dog at kildesortere korrekt for ikke at underminere samarbejdet med kommunen. Se Affaldsgruppens webside og herunder seneste statusartikel.
   


Kvarterets informationskilder:

Hjemmesiden
Alle Nyhedsbreve 
Kilden (pt passiv)
Facebook-gruppen  

Vores sociale medier
Kalender med arrangementer.


Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Strandvejskvarterets nyhedsbrev.
Hvis du ikke kan læse denne mail tilfredsstillende, fx hvis links ikke fungerer, så kan du læse indholdet på Nyhedsbrevssiden.
Hvis du ønsker at framelde dig, så gå til Nyhedsbrevssiden og følg vejledningen. Hvis du vil ændre mailadresse, så frameld den gamle adresse og tilmeld den nye.


null
Mange hilsner, Søren, Gorm og Bente.
www.strandvejskvarteret.dk, hjemmeside@strandvejskvarteret.dk.