Andres hundeposer i din skraldespand?

Revideret af Søren Borch, Bgg50 | |   Affald og skrald

Hvis du vil tillade hundeluftere at smide hundeposen med hundelort i din skraldespand, så kan du sætte denne klæbemærkat på din skraldespand (den almindelige spand til husholdningsaffald).

Der er masser af hunde, som luftes i vores kvarter, og hundeejerne står lidt akavet med deres hundeposer, fordi de er langt fra egen skraldespand. I den situation er der nogle, som opgiver, og som efterlader posen på fortovet. Da poserne fylder meget lidt og vel næppe lugter, så kan man hjælpe hundelufterne uden nævneværdig gene for én selv ved at tillade, at de smider posen i ens skraldespand.

Jeg ved, at nogle beboere er meget imod at få hundeposer i deres skraldespand, mens andre meget gerne vil hjælpe hundeluftere på denne måde. Derfor må løsningen nok være individuel og ikke en fælles løsning for hele kvarteret.

Via www.hdrshop.dk/diverse kan du bestille mærkaten for 5 kr per styk. Mærkaten er udviklet af Dansk Kennel Klub og Hold Danmark Rent i fællesskab. Bemærk at porto og ekspeditionsgebyr løber op på 55 kr.

Jeg har købt 10 styk, som jeg sælger for 10 kr hver, sålænge lager haves.

Kommentarer :

 • user
  Anne-Mette Fiil Hornemansgade 8 19-02-2016 kl. 18:28
  Jeg er hunde ejer i vores kvarter og skammer og undrer mig over hvor mange hundeefterladenskaber der ligger på vores fine små gader. Jeg samler selvfølgelig op efter min hund men ofter også efter andre hunde hvis jeg har en ekstra pose. Hvorfor i alverden vil man ikke have posen i skralde spanden, vil man hellere have lort på gaden!!!!og så skal man KØBE sig til en sticker hvor man tillader at der bliver smidt pose i ens skraldespand!! Det er vel den omvendte verden. Skulle det ikke være hvis man IKKE vil have noget i spanden. Det vil være umuligt om aftenen af se efter mærkater, (jeg lufter kun hund i kvarteret om aftenen) Hvad med at vi brugte resource på at sætte poser op istedet! og offenlige skralde spande. jeg er også en af dem der fejer hele gaden og smider skraldet i min egen skralde spand for det er da bedre end at se på skrald på gaden.Det bliver aldrig bedre med mindre vi finder gode løsninger. Dette sender et signal om at man skal være "bange" for at samle op og smide i den nærmeste skraldespand. Der vil altid være mærkelige mennesker som syntes at det er i orden at lade hundelort ligge på gaden, så længe det ikke er uden for deres egen dør. Mærkeligt nok kan jeg ikke lugte noget fra vores skraldespand. Mvh Anne-Mette
 • user
  Pernille Haurballe HC Lumbyesgade 60 08-02-2016 kl. 11:06
  Hej Søren
  Rigtig godt initiativ. Jeg er en af dem der ikke vil have hundeposer i min skraldespand. Vi er det sidste hus på vejen og vores skraldespand står sådan, at man nemt kan tilgå den. Det resulterer i, at vores skraldespand indeholder store mængder af hundeposer. Dem der påstår, at poserne ikke lugter, fordi den er i en tynd plastikpose, tager fejl. Så ved du hvorfor vi er flere der er imod. Med venlig hilsen Pernille

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet