Beretning for Energigruppens arbejde over årene

Revideret af Søren Borch & Jørgen Frederiksen, Energigruppen | |   Energigruppen

Energigruppen har indstillet sine aktiviteter pr april 2018 efter små 10 år. 

Vores resultater i form af mange gode råd er tilgængelige på hjemmesiden under 'Dit hus' > 'Energiråd' og er stadigt gyldige, relevante og nyttige.

Fjernvarmeanlægget

Vi synes, at vi har dokumenteret det meste af, hvad en beboer har brug for at vide for at få fjernvarmeanlægget til at køre optimalt (radiatorvandets temperatur og tryk, det varme brugsvands temperatur, sommerluk mm).
Blandt andet har vi skaffet statistikker fra HOFOR, så man selv kan sammenligne sit forbrug med andre beboeres forbrug.

Hvert år har vi holdt et møde for vores beboere med ekspertråd fra HOFOR. Men de sidste år har tilslutningen været vigende, hvad vi tolker som, at beboerne nu har styr på tingene og ikke længere har brug for vores hjælp.

Andre aktiviteter

Vi har kørt en række projekter: dels med ingeniørstuderende, som har analyseret isolering og kuldebroer, dels med diverse leverandører og håndværkere.

Vi har faktisk tænkt energi ganske bredt og for eksempel set på energispild ifm. diverse forbrug, madspild, tagopbygning og meget mere.
Vi har også givet masser af gode råd om at håndtere vand- og elforbruget.

Energigruppen bevægede sig uden for energifeltet, da vi startede traditionen med fælles brøndrensning, hvilket nu fortsætter i eget regi.

Videoen opsummerer

Vi har undervejs lavet en video, der redegør for, hvordan man kan spare energi og dermed score cirka én månedsløn efter skat hvert år fremover, hvis man ikke allerede har styr på de klimabevidste valg. Videoen ligger på hjemmesiden.

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet