Caféer og restauranter i og omkring Strandvejskvarteret

|   Lokalsamfundet og Østerbro

Hvor kan man tage en kaffe, en brunch eller et måltid i gåafstand fra eget hus?

Mange har efterspurgt eller anbefalet caféer og restauranter i nabolaget, enten via vores Facebook-gruppe eller direkte til webadministratoren.

Derfor har webadministratoren oprettet denne artikel, hvor beboere i kvarteret selv kan indlægge deres anbefalinger til gavn og glæde for alle os andre.

Skriv din anmeldelse nedenfor som Kommentar til denne artikel.

Note: Strandvejskvarterets website modtager ellers ikke reklamer, heller ikke mod betaling. Men ligesom med håndværkere på Håndværkersiden, så formidler vi gerne nabo-til-nabo-anbefalinger.

Kommentarer :

 • user
  Vibeke Lessing 22-05-2016 kl. 12:30
  Besøg SALONEN Østerbrogade 222. En nyåbnet kulturcafe. Den er indrettet i et tidligere antikvariat og det ses tydeligt i indretningen, hvor der er spændende kunstbøger at gå på opdagelse i. Naturligvis også hyggelige børnebøger til de små gæster.
  Alt er økologisk - skøn kaffe - rigt udvalg af kager (også glutenfri) og rigtig mad: specialdedignet retro-smørrebrød.... Og så er indehaveren bosiddende i kvarteret :-) Gå på opdagelse i den - kælderen byder på endnu flere bøger og digtoplæsning - intimkoncerter - debatter og meget mere.
  Ka\' jeg li\' Salonen? For dem server i tvivl
  JAAAAAA

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet