Ny Håndbog for husejere

Revideret af Bestyrelsen | |   Genveje

Strandvejskvarterets Håndbog

Håndbog for husejere er hjælp og vejledning, når du skal flytte ind i kvarteret, skal bygge om, renovere - eller blot lære dit hus at kende. 
Desuden indeholder Håndbogen en vedligeholdelsesvejledning, der hjælper dig med at overholde reglerne og god og sund byggeskik i øvrigt.

Håndbogen-2023 indeholder en masse gode og gyldige vejledninger. Den er opdelt i kapitler. Hent de enkelte kapitler fra siden.

Anden vejledning

Vores huse i Strandvejskvarteret er over 100 år gamle. Husenes alder, kvalitet og det enestående miljø gør, at kvarteret er erklæret bevaringsværdigt. Det betyder, at du som husejer ved din underskrift på skødet har tilkendegivet, at du vil overholde eksisterende lokalplan, servitutter, vedtægter og regulativer.
Flere af disse elementer finder du separat på vores hjemmeside: lokalplanen, servitutterne, vedtægterne og regulativerne. De ligger også i Håndbogen-2023.

Du kan også finde inspiration og vejledning hos andre byggeforeninger:

Vær opmærksom på, at disse vejledninger ikke nødvendigvis er ajourført efter de seneste ændringer i Bygningsreglementet for København i 2019-2020.

En række gode råd ifm energibesparelser i vores huse er ikke indarbejdet i håndbogen. Se i stedet artiklerne på:

 

Log: 9/6-2023 og 24/4-2023: Tilrettet efter, at den nye 2023-udgave forelå.
9/10-2019: Smårettelser. 8/10-2019: Indlagt ny version af håndbogen, og konsekvensrettet teksten i artiklen ovenfor. 22/8-2019 fremhævet endnu tydligere i artiklen, at store dele af teksten i den forældede håndbog ikke er ajourførte, og altså er forkerte.
3/5-2019 tilføjet bemærkning om ændring efter GF 2019. 12/5-2018 rettet diverse links mm. Flyttet til dette menupunkt 15/5-2018. Oprettet under selvstændigt menupunkt for mange år siden.

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet