Julehilsen fra bestyrelsen

Revideret af Benditte Skyhøj Olsen, bestyrelsen | |   Bestyrelsen

Julemarked  

Nu går året for alvor på hæld og i morgen, den 8. december, løber et af de sidste af årets arrangementer af stablen, nemlig julemarkedet i Weysesgade.

Her vil der igen være mange fristelser til ganen og til julehygge i hjemmet, Lucia-optog, musik  - og ikke mindst en vaskeægte julemand! Alt sammen noget, som er en god anledning til at tage varmt tøj på for at komme ud og møde sine naboer.

Generalforsamling  

Husk også at sætte kryds i kalenderen til generalforsamlingen, som er tirsdag d. 25. febr. 2020 kl 19.30.

Der skal som sædvanlig vælges medlemmer til bestyrelsen, så overvej, om du kan have lyst til at stille op, eventuelt som suppleant. Hvis du vil vide mere om arbejdet i bestyrelsen inden du stiller op, kan du kontakte formanden eller næstformanden: Benditte Skyhøj Olsen på benditte.olsen@gmail.com eller Peter Faurhøj på mail@hottentot.dk.

Fristen for at sende forslag til beslutning er den 24. januar 2020. Forslag til generalforsamlingen sendes til bestyrelsen på mail: bestyrelsen@strandvejskvarteret.dk


Til slut: Glædelig jul og godt nytår til alle fra bestyrelsen. Vi ses til julemarked - måske også til et nytårsfyrværkeri?  - og til nytårskuren.

Mange hilsener
Bestyrelsen

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet