Loppemarked og sommerfest, fælles i mindre grupper, den 29. august 2020

Revideret af Bestyrelse, v Christel | |   Arrangementsgrupper

VEDR. DET ÅRLIGE LOPPEMARKED OG SOMMERFEST (29. AUGUST 2020)
Det er en tradition, at foreningen hvert år - den sidste lørdag i august - afholder sit hyggelige loppemarked og efterfølgende sommerfest i Berggreensgade.
 
I den nuværende situation vurderer Bestyrelsen dog, at det ikke er realistisk eller forsvarligt at afvikle et samlet, centralt arrangement i Berggreensgade, som vi plejer. Dels på grund af de nuværende begrænsninger i forhold til afholdelse af friluftsarrangementer. Dels på grund af, at vi i øjeblikket ser en stigning i antal COVID19-smittede, og det ikke kan udelukkes, at der (gen)indføres nye restriktioner frem mod sommerfesten. Omvendt synes vi også, at det vil være ærgerligt helt at aflyse.

Bestyrelsen har besluttet, at der i år ikke afvikles et samlet, centralt arrangement. Men Bestyrelsen lægger i stedet op til, at foreningens medlemmer på den afsatte dag, lørdag den 29. august 2020, afvikler nogle hyggelige, sociale aktiviteter i egne gader baseret på en højere grad af selvorganisering ud fra følgende program og rammer:

Program - lørdag den 29. august 2020:

Kl. 12-16:   Loppemarked:

  • Boder sættes op ved eget hus.
  • Bestyrelsen opfordrer alle foreningens medlemmer til at gå en tur rundt i gaderne og hilse på naboerne - med behørig hensyntagen til gældende retningslinjer.
  • Bestyrelsen opfordrer af samme grund også til, at foreningens medlemmer ikke annoncerer loppemarkedet eksternt i år for at undgå, at der kommer for mange mennesker.

Kl. 14-16:   Ølsmagning og sneakpeak på den nye jubilæumsbog, "Husene er kun til låns": 

  • Kvarterets brygmestre er i fuld sving med at brygge årets sommerøl. Under loppemarkedet vil der være mulighed for at komme forbi ølvognen og få en smagsprøve og en snak. Nærmere detaljer om opstillingsgade(r) følger.
  • Christian Sonne og Lise Fogh vil stå ved ølvognen og give et sneakpeak på deres spændende nye jubilæumsbog om kvarteret, "Husene er kun til låns", som udkommer til efteråret. Vi glæder os til at læse den (hvert hus vil få udleveret et eksemplar - dog ikke på dagen). Se mere i artiklen Sneakpeak.
  • Bestyrelsen opfordrer til, at forsamling omkring ølvognen selvfølgelig sker med behørig afstand, og der gives plads til, at alle, der vil, får mulighed for at komme forbi og få en tår og en snak.

Kl. 18-00:   Middag - selvorganiseret gadevist:

  • I lyset af situationen har Bestyrelsen undtagelsesvist besluttet ikke at bestille telte eller fadølsanlæg eller sætte en grill op fra centralt hold.
  • Bestyrelsen foreslår i stedet, at middagen om aftenen afholdes gadevist baseret på selvorganisering og indenfor gældende retningslinjer.
  • Vi håber, at vejret bliver godt - og at husejerne på sidegaderne vil byde eventuelle løsslupne naboer fra Berggreensgade, Kildevældsgade, og Landskronagade velkommen :-)

Hvis I har gode idéer i jeres gade, så del dem endelig på Facebook.

Vi håber på en vellykket og hyggelig dag - trods omstændighederne - og at det bliver muligt at hilse på så mange som muligt.

De bedste sommerhilsner
Bestyrelsen 

NB: Formodentlig kan du følge de enkelte delarrangementer på kvarterets Facebook-gruppe.

 

Log: Artiklen oprettet 5/8-2020

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet