Orientering fra affaldsgruppen om deling af affaldsspande

Revideret af Benditte Skyhøj Olsen | |   Affaldsgruppen

Kære komponister,

Som det fremgår af Kilden, er der fortsat interesse for at finde en skræddersyet løsning for kvarterets affaldssortering. De gældende regler fra Københavns kommune betyder nemlig, at der vil komme rigtig mange affaldscontainere ind i vores kvarter.

Derfor har vi indledt en dialog med kommunen i forhåbning om, at vi kan få en løsning specifikt for vores kvarter. Vi ser aktuelt på flere løsningsforslag sammen med kommunen, og når disse er belyst, vil vi præsentere dem for jer. Hvis vi opnår muligheden for en særskilt ordning, vil det i første omgang blive som en forsøgsordning af fx 1 til 2 års varighed. Og: I vil i god tid op til næstkommende generalforsamling blive informeret udførligt om vores muligheder, således der ved afstemning kan vælges til eller fra.

Du er meget velkommen til at deltage på debatten på kvarterets hjemmeside med kommentar nedenfor i denne artikel eller eventuel med din egen artikel på affaldsgruppens webside, hvor du dog skal sende dit indlæg til webadministratoren, som så kan lægge den ind.
Du kan også kontakte affaldsgruppen på: affaldsgruppen@strandvejskvarteret.dk.

Selvom det endnu ikke er klarlagt, hvilke reelle muligheder vi har, kan en debat tjene som god inspiration for gruppens arbejde og kommunikation med Københavns kommune.

Arbejdsgruppen består af følgende:
Nanna Solow, Kildevældsgade 23
Jakob Eriksen, Landskronagade 26
Christian Werenberg, Kuhlausgade 38
Jørgen Frederiksen Kildevældsgade 9
Jesper Øland Petersen, N.W. Gades Gade 53
Michael Quist, Kuhlausgade 36
Benditte Skyhøj Olsen, Hornemangade 22.

Med venlig hilsen
Affaldsgruppen

 

Log: Oprettet 28/9-2018

Kommentarer :

  • user
    Berend Christian WG 17 02-10-2018 kl. 20:28
    Først og fremmest er det super godt, at der ikke er givet op. 1350 affaldscontainere i et bevaringsværdigt kvarter som vores, vil være en arkitektonisk skændsel. Jeg synes stadig nedgravning er den mest attraktive løsning. Spørgsmålet bør udelukkende handle om placering, omkostningen og den tekniske løsning (udseende, adgang, renholdelse).

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet