Udbudsmateriale til at få lagt nyt tag. Må bestyrelsen trække på dit tag?

Revideret af Benditte Skyhøj Olsen, bestyrelsen | |   Håndbog, vejledninger, tegninger

I forlængelse af vedtagelsen af vores facaderegulativ 2015 vil bestyrelsen få udarbejdet arbejdstegninger til brug for husejere, som skal have skiftet tag.

Tegningerne vil angive præcise anvisninger på, hvordan nyt tag skal se ud, materialevalg, håndværksmæssig udformning, metoder etc.

Med disse tegninger vil husejerne herefter kunne bede håndværkere, som skal afgive tilbud, om at komme med tilbud som er i overensstemmelse med facaderegulativet og som på den måde også bliver sammenlignelige.

Den arkitekt som skal stå for tegninger vil forinden meget gerne have adgang til husejere, som står for at skulle have lagt nyt tag inden for den nærmeste fremtid. Han vil gerne se nærmere på tagkonstruktionerne, når taget er væk, så han kan måle de originale forhold nøjagtigt op.

Derfor efterlyser bestyrelsen husejere, som vil bistå arbejdet ved at "lægge hus til" dette tegnearbejde. I første omgang er vi interesserede i "almindelige" huse samt frontispiceshuse.

Derfor: Skal I snart have lagt tag på, så kontakt Benditte Skyhøj Olsen på benditte.olsen@gmail.com eller tlf. 20236216.

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet