YouSee: Ny pris på TV-grundpakke 1/1-2022

Revideret af Dines Boertmann, bestyrelsesformand | |   TV, Post, El, Vand, Varme, Gas, Bredbånd, YouSee

YouSee varsler højere pris på din tv-grundpakke pr. 1. januar 2022.
 
Stigningerne rammer alle youSees forskellige TV-pakker, men i forhold til foreningen og husejerne er det grundpakken, der er den vigtige, da det er den foreningen administrerer og kun den. Har I andet end grundpakken er det et forhold mellem youSee og jer, som hverken administreres eller afregnes via foreningen.
 
Den varslede stigning på grundpakken er på intet mindre end 15,6 procent - fra 185,03 til 213,95 kr./måned eller fra 2.220 kr. i 2021 til 2.567 kr./år.
 
YouSee varsler samtidigt, at grundpakken fra årsskiftet kommer til at indeholde TV2 News og TV3 Puls - ifølge youSee fordi mange kunder har efterspurgt de kanaler; til gengæld bortfalder kanalen Paramount Network.
Husstande med grundpakke, der indtil nu har betalt for TV2 News og/eller TV3 Puls som ekstra kanaler, skal ikke betale for disse kanaler fra årsskiftet og deres ekstra kanal-abonnement opsiges automatisk, oplyser youSee.
Information om de mange ændringer i de forskellige tilkøbspakker må forventes at komme direkte til jer med sådanne abonnementer, fra YouSee, sammen med varsling af de dertil knyttede prisstigninger.
 
Vi vil benytte anledningen til at minde om, at tilmelding eller afmelding af grundpakken, kun kan ske via foreningen:

  • Husejere kan opsige deres (1 eller flere) grundpakker over for husejerforeningen og YouSee med 1 måneds varsel. Opsigelse skal ske per e-mail til yousee@strandvejskvarteret.dk med følgende tekst i emnefeltet: 'Opsigelse af TV Grundpakke: vejnavn, husnummer, navn på husejer'.

Se mere på hjemmesiden: https://www.strandvejskvarteret.dk/nyhed/yousee-grundpakke-administration-via-husejerforeningen.
 
Bemærk også, at bestyrelsen netop har besluttet, at grundpakken afmeldes for et hus ved salg.
Det betyder, at nye husejere skal tilmelde sig grundpakken, hvis de ønsker en grundpakke, og at det koster et gebyr på 599 kr. til YouSee.
 

Log: Artikel oprettet 17/10-2021

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet