LetsGo i Strandvejskvarteret

Revideret af Kenneth Mejnert, Kvg 8, 1 | |   Delebiler

Der er fast holdeplads med tre LetsGo-biler her i kvarteret i Kildevældsgade 14.
Der er også LetsGo-biler i nærheden på Thomas Laubs Gade 14 og Landskronagade 54. 

Der er et Standard-medlemskab til en månedsafgift på 270 kr. Der er også et Flex-medlemskab til 50 kr/md og et Plus-medlemskab til 490 kr/md.
Kortere ture på nogle timer er ca ½ pris af taxa, længere ture op til en uge koster som billig lejebil.

LetsGo er non-profit og er stiftet af Københavns Delebiler og Aarhus Delebilklub i 2007. LetsGo er ejet af  Delebilfonden LetsGo, som arbejder for, at flere deles om færre biler. Læs mere om LetsGo på letsgo.dk/.

Kontaktperson til LetsGo

Vores kontaktperson i kvarteret til LetsGo er Kenneth Mejnert, Kvg 8,1, Kenneth(at)mejnert.com.

Rabataftaler med LetsGo

Kenneth har medio december 2020 talt med LetsGo, og han og de regner med en ny rabat, hvor man hver måned får sat 100 kr ind på sin konto, som man kan køre for. Sådan en rabataftale vil de gerne tilbyde os fra marts 2021. Det er godt, at vi nu igen har en kontaktperson og kan tale som en samlet gruppe og forhandle en grupperabat hjem.

Derudover har flere virksomheder, brancheorganisationer og andelsboligforeninger allerede lavet samarbejdsaftale med LetsGo og nyder rabat på det månedlige medlemskab. Du kan sikkert finde én af disse, som du allerede er med i. Se 'Samarbejdspartnere' på siden letsgo.dk/om-letsgo/.

I december 2020 til marts 2021 er der et gavekort, så nye medlemmer får en gratis start i LetsGo. Se artiklen "Gavekort til delebil hos LetsGo i disse dage".

Tidligere havde vi i Strandvejskvarteret en rabataftale med LetsGo, så vi fik standardmedlemskabet for 96 kr/md. Det gælder ikke mere for nye medlemmer. 

Lidt historie for delebiler i vores kvarter

Den 18/9-2012 udkom Kilden i sit septembernummer med en artikel "Del en bil", side 17f.   Lise Fogh, Berggreensgade, interviewede Michael Zedeler fra Kuhlausgade og Kristjan Jul Houmann fra N.W. Gades Gade om deres erfaringer. De var to af de 11 i kvarteret, som var medlem af delebilordningen LetsGo på det tidspunkt.  Annette Damm, Kildevældsgade og Anne Hvilsted, N.W. Gades Gade var nogle af pionererne.

Jeg selv, Søren Borch, Berggreensgade, blev meldt ind ved et intro-møde den 23/2-2012.

16/1-2012 skrev Annette Damm, Kildevældsgade, indlægget "Delebiler: medlemsskab på gruppevilkår. Hvem i vores forening er enten i forvejen medlemmer eller har lyst til at gå med i Københavns Delebiler ? Hvis vi er en gruppe på 5 kan vi få en rigtig fordelagtig pris - 96 kr om måneden mod ellers 220 kr. Det er et nyt tilbud de har fået - og bilerne holder tæt på i Kildevældsgade. Skriv hvis du er interesseret i et medlemsskab på gruppevilkår. "

Per Munch skrev den 26/10-2008 på hjemmesiden: "Skulle hilse og sige fra Københavns Delebiler at de stadig har plads til nye medlemmer. Vi har tre delebiler stående på faste parkeringspladser oppe i begyndelsen af Kildevældsgade (på cornerbutik siden). Og jeg kan altså varmt anbefale konceptet, hvis man kun har brug for bil af og til.
Besøg deres hjemmeside og se, om det kunne dække dit behov! Det er gode, nye biler. Så det er som at leje hos Europcar."

Allerede i 2008 brugte vi Københavns Delebiler i kvarteret. Per Munch havde et indlæg her på hjemmesiden 31/3-2008 om en ulovligt parkeret delebil. Han vil sikre at delebiler fastholdt et godt image.

Københavns Delebiler blev oprettet i 2007.

 

Log: Rev. 17/12, 12/12-2020. Artiklen oprettet 11/12-2020. Søren Borch

Bliv den første til at skrive en kommentar på denne artikel

Skriv ny kommentar

×

Dit navn er påkrævet

Udfyld gyldigt navn

Din email er ugyldig

Din email er ugyldig

Kommentar er påkrævet

Captcha Code Kan du ikke læse billedet? Klik for at genskabe ny kode

Captcha er påkrævet

Koden er ikke korrekt

* Disse felter er påkrævet